Evenementengids Omen

Data

Omen XXVI vindt plaats van vrijdag 5 oktober tot en met zondag 7 oktober 2018. De opbouw van het evenement start al een dag eerder, op donderdag 4 oktober. Spelers en Figuranten zijn welkom op het terrein vanaf vrijdag, tenzij ze mee willen helpen met opbouw.

Tijd IN is :

  1. Vrijdag tussen 20:00 en 02:00
  2. Zaterdag tussen 10:00 en 02:00
  3. Zondag tussen 10:00 en 16:00

Je kan natuurlijk nog doorspelen na 02:00 maar er zullen geen of nauwelijks monsters meer actief zijn.

Kennismaking met LARP

Omen wil meer doen voor beginnende deelnemers! Is dit je eerste larp of ben je net begonnen en wil je de basis leren van het spel zelf, het genereren van spel, veilig vechten en emoties leren uitspelen. Kom dan dan naar de larp introductie workshop!

Wanneer: Vrijdag 5 oktober om 18:45 verzamelen.
Waar: Voor de monstertent verzamelen we. Daarna gaan we naar een rustige plek.
Voor wie: Voor zowel spelers als monsters die net beginnen met larp.

Deelname is gratis en je hoeft je er niet apart voor in te schrijven. Het is handig om in je IC kleding te komen. De workshop is volledig buitenspels maar dan kun je daarna gelijk door naar de intro quest(de start voor alle nieuwe personages)!

Overnachting

Omen is een kampeer evenement. Je zult dus je eigen tent of ander onderkomen mee moeten brengen. Er is een ruim kampeerveld beschikbaar waar je de tent kan opzetten. Het kampeerveld is volledig OC terrein en er wordt dus niet op gespeeld. Je kan met een IC verantwoorde tent ook op het spelterrein overnachten. Er is ook voldoende ruimte om een IC kamp op te zetten voor jou en je eventuele groep.

Locatie

De locatie van Omen is het “Inka” terrein in Zeeland, Noord-Brabant. Dit terrein bestaat uit een kampeerveld, een parkeerveld en een halfopen plek in het bos waar het “dorp” wordt opgebouw voor de evenementen van Omen. In dit deel is een vaste sanitaire voorziening aanwezig met toiletten en douches gescheiden voor mannen en vrouwen.

Bereikbaarheid

De locatie is eenvoudig te bereiken met de auto. Ook met het Openbaar Vervoer is de locatie bereikbaar, maar dit vereist een kleine wandeling.


Het terrein is het eenvoudigste te vinden door in je navigatiesysteem “Weversweg 5, Zeeland” in te voeren. Hierdoor eindig je tegenover het Inka terrein.

Op- en Afbouw

De opbouw van Omen start op donderdag rond 14:00. Vanaf dit moment is alle hulp welkom! Als je je aan wilt melden voor de opbouw kun je een mailtje sturen naar bestuur@omen-larp.nl. Op donderdagavond is altijd een gezellige diner en kampvuur avond voor alle opbouwers! Als opbouwer krijg je bovendien een barkaart van € 5.

Catering

Het eten en drinken wordt op Omen grotendeels verzorgd. Het menu wordt later bekend gemaakt!

Omen werkt met een Barkaarten systeem. Elke Barkaart vertegenwoordigd een waarde van € 5. De bediening bij de Bar zal afkruisen hoeveel van jouw barkaart gebruikt is. Je kan vooraf, of tijdens het evenement, bij de Bar je barkaarten kopen en afhalen. De barkaarten hou je zelf bij je.