Evenementengids Omen XXV

Data

Omen XXV vindt plaats van vrijdag 8 juni tot en met zondag 10 juni 2018. De opbouw van het evenement start al een dag eerder, op donderdag 7 juni. Spelers en Figuranten zijn welkom op het terrein vanaf vrijdag, tenzij ze mee willen helpen met opbouw.

Tijd IN is :

  1. Vrijdag tussen 20:00 en 02:00
  2. Zaterdag tussen 10:00 en 02:00
  3. Zondag tussen 10:00 en 16:00

Je kan natuurlijk nog doorspelen na 02:00 maar er zullen geen of nauwelijks monsters meer actief zijn.

Overnachting

Omen XXV is een kampeer evenement. Je zult dus je eigen tent of ander onderkomen mee moeten brengen. Er is een ruim kampeerveld beschikbaar waar je de tent kan opzetten. Het kampeerveld is volledig OC terrein en er wordt dus niet op gespeeld. Je kan met een IC verantwoorde tent ook op het spelterrein overnachten. Er is ook voldoende ruimte om een IC kamp op te zetten voor jou en je eventuele groep.

Locatie

De locatie van Omen XXV is het “Inka” terrein in Zeeland, Noord-Brabant. Dit terrein bestaat uit een kampeerveld, een parkeerveld en een halfopen plek in het bos waar het “dorp” wordt opgebouw voor de evenementen van Omen. In dit deel is een vaste sanitaire voorziening aanwezig met toiletten en douches gescheiden voor mannen en vrouwen.

Bereikbaarheid

De locatie is eenvoudig te bereiken met de auto. Ook met het Openbaar Vervoer is de locatie bereikbaar, maar dit vereist een kleine wandeling.


Het terrein is het eenvoudigste te vinden door in je navigatiesysteem “Weversweg 5, Zeeland” in te voeren. Hierdoor eindig je tegenover het Inka terrein.

Op- en Afbouw

De opbouw van Omen start op donderdag rond 12:00. Vanaf dit moment is alle hulp welkom! Als je je aan wilt melden voor de opbouw kun je een mailtje sturen naar bestuur@omen-larp.nl. Op donderdagavond is altijd een gezellige diner en kampvuur avond voor alle opbouwers! Als opbouwer krijg je bovendien een barkaart van € 5.

Catering

Het eten en drinken wordt op Omen grotendeels verzorgd.

  1. Vrijdagavond is er keuze tussen drie verschillende soepen.
  2. Zaterdagochtend zal er een eenvoudig ontbijt verzorgd worden.
  3. Zaterdagmiddag wordt er een stevige kop soep opgediend.
  4. Zaterdagavond is er een volledig verzorgde maaltijd.
  5. Zondagochtend zal er een eenvoudig ontbijt verzorgd zijn.

Buiten deze maaltijden is er in de Bar altijd een ruime selectie aan eten en drinken te krijgen. Een prijslijst hiervan zal later gepubliceerd worden.

Omen werkt met een Barkaarten systeem. Elke Barkaart vertegenwoordigd een waarde van € 5. De bediening bij de Bar zal afkruisen hoeveel van jouw barkaart gebruikt is. Je kan vooraf, of tijdens het evenement, bij de Bar je barkaarten kopen en afhalen. De barkaarten hou je zelf bij je.